Hotel Sex contakt met Marinna

Prive sex contakt met Marinna, Vrouw, 29 uit Utrecht

 • Naam: Marinna
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 29
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Slank
 • Cupmaat: cup B
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Opleiding: HBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Zeg nou zelf het leven is te kort om er niet van te genieten en dat was ik dus ook niet meer van plan om mezelf nou nog een keer te gaan vervelen. Met mezelf spelen heb ik de afgelopen maanden ook al te meer gedaan, nu wil ik graag een mooie gozer met wie ik kan spelen en die met mij wil spelen. Als je wil weten wat ik allemaal wil doen en waar ik voor in ben moet je me een boodschapje sturen en dan gaan we samen in conversatie om te kijken wat er tussen ons mogelijk is. Tot zo. Kus